Mluvící déšť

Mluvící déšť

Anotace: ...

Jen tak v letních šatech
bosá pobíhám po rozkvetlé louce
Vítr si hraje s vůní mých vlasů
slunce hladí mé tělo
Pomalu zavírám oči
nechávám se unášet prvním jarním deštěm
Zastavím se mezi břízami
u spícího grošovaného koně
a zpívám mu do uší svá tajemství
V promočených bílých šatech
cítím čistotu své duše
Tančím kolem hřebce času
v jeho očích neexistuje minulost ani budoucnost
Žije přítomností
jako mluvící déšť
Autor Barbr, 11.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Zelená okurka, Psavec, labuť, Maria - s Laskou, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...teplý déšť zbožňuji,ještě kdyby mi odpovídal

11.05.2009 15:46:00 | WAYWARD

miluji déšť...a bouřky

11.05.2009 15:35:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí