Brouzdání

Brouzdání

Anotace: ***

Neúprosný masiv dýmajícího úsvitu
zahnal krátkou noc
brouzdám se vteřinou podivného setkání..

Dva páry očí o sebe zavadí
do žil vlije se cit z jisker zrozený
míjení změní se v růžosad
a nitky tajemství pradávný start prozradí.
V pohledu však vepsán je
i závoje černý flór
zcuchané vlasy v rozburáceném poryvu dob
i orgie kříži čeřené.

..oddávám se tichému úsměvu
a duše šeptá cosi
o míjení, naději a lavině splnění
Autor isisleo, 11.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 26
Poslední tipující: Šerpík 1, subrtka, a_tao, vodnař, STIMPRE, j.c., Psavec, Bíša, Lota, okapovaroura, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)

15.05.2009 17:40:00 | subrtka

Píseň míjení na lavině
píseň o hledání úsvitu
o cestě, mizící v zátočině
vteřinách, běžících v zákrytu

Píseň rodícich se jisker
těch páru očí co se bojí,
píseň nocí, píseň jiter,
úsměvu, psaném na závoji
***
Jiří senior

12.05.2009 22:39:00 | j.c.

...Tvůj úsměv je důležitý... :-)

11.05.2009 23:39:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí