Jako jaguár

Jako jaguár

Anotace: Co se stane z titulku kterému nerozumím?

Jako jaguár
chci autobus
Jako jaguár
je velkej vůz
Jako jaguár
svítí světlama
Jako jaguár
jezdí cestama
Jako jaguár
chtěla bych být
Jako jaguár
chci v očích mít
Jako jaguár
nádhernej svit
Jako jaguár
z rychlosti žít
Jako jaguár
zdá se mi květ
Jako jaguár
smůla a pech
Jako jaguár
hlubinný vzdech
Jako jaguár
náš prima svět
Autor TheTruffle, 11.05.2009
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Mc-Prc3k, Barpob
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí