Naděje noci

Naděje noci

Anotace: Vše se netočí jen kolem zákonů přírody

Tak jako květiny na déšť čekají,
tys čekala na slzu,
jež po jeho tváři měla stékat.
Na slzu, která by značila naději.

Jako hvězdy, jež černým sametem noci prosvítají.
Jenže samet se rozplyne a síla naděje vzroste.
Jako paprsky slunce, co duši člověka pohladí.

Však to je zákon přírody, ne zákon jeho srdce.
Nevěř proto iluzy, jež přiroda ti nabízí.
Kochej se krásou květin, které tvé slzy zalily.
Nečekej na ty jeho... Stejně by vaši lásku pohřbily...
Autor OBublinka, 12.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Dullsinea, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nadějné

22.12.2009 17:50:00 | Radek.oslov.Šafárik

No jo,ale říká se, že chlapi nepláčou...:-D pěkná

02.09.2009 21:37:00 | Agniezka

Zaujala..

12.05.2009 13:40:00 | Dullsinea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí