Kočky na střechách.

Kočky na střechách.

Anotace: když bloudíš a dveře nezavíráš...

O rtech Tvých se mluví...



je sladké tak

žít několik životů

zeptej se koček na střechách

kam daly rozum


prahnou po lásce na kterou nevěří

jsou jako Ty když bloudíš a dveře nezavíráš

hledáš si beránka pro štěstí

jenž se už nerodí - neuhlídáš




ten kdo tu nečekal požehnání

pere se jako pes o přežití

brání se útokem bez meškání

pak tisíc let přes práh Tě nepustí



Snad za čas laskavý déšť smyje zášť...



už neštěkám - tím rány zacelím

volám - však kdo nechce neuslyší

vykouzlíš z noci den jen abych uvěřil

okno já zavírám, když kočky se mrouskají.
Autor Adam Piston, 12.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Markéta Hl., Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí