Ticho

Ticho

Anotace: v drogovém opojení

Strašidelná kajícnost hřbitovního kvítí,
lesní víla,uplacena,
tanec lásky na tvém hrobě,
prosebníci,v řadách na odpůstky čekají,
jaká to marnivost
přívěšek radosti,ve smutku darovaný,
nesmíš se zlobit

Představení končí,opona pozvolna padá,
nikdo však netleská,
ponurá tragikomedie vesmírných nálad,
měsíční světlo postavu ozáří,
římský císař v umrlčím hábitu,
tak nesmyslná představa

Jak rozbité zrcadlo,
moudrost snažím se posbírat,
nikdy bych nevěřil,jak je to lehké,
povznášející pocit,něco vědět,
bud proklet,
ty,cos vše stvořil,
bud proklet
Autor crac, 12.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, kikis, Barbr, ziriant, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úchvatné..všiml sis že Ten co stvořil všechno, stvořil i špatné věci kvůli tomu aby se později obrátily proti němu? To je síla ;-)

20.05.2009 18:18:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí