Mikropovídka-Vražda

Mikropovídka-Vražda

Anotace: Sice není báseň, ale snad pobaví...jednotlivá slova či krátké věty pod sebou...

Klepy klep!
"Vstupte"
Vzhlédnutí.
"Ty?"
Zděšený výraz.
"Ano"
"K čertu!"
"Zabiju tě!!"
"TY mě?"
smích
Obrácení karet.
Zalesknutí nože.
Výkřik.
"Doraž mě"
"S radostí"
Pozvednutí čepele.
Rozmáchnutí.
Zachrčení.
Vykrvácel.
Konec špatný.
Pro oběť.
Vrah se usmívá.
Odchází.
Autor Tomáš Přidal, 12.05.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí