(S)Vědomí

(S)Vědomí

Anotace: ...

Otázky na tělo
příliš se lísají
prokletí ubožáků
stává se vším

Špinavé sklenice
od včelího vosku
taková píle
přichází vniveč

Bolestí stažené
rdoušené hrdlo
beze slov umírá
v objetí dlaní

Polibek na čelo
do rukou kvítí
oči už neslzí
pro cizí neštěstí

A duše odejdou
zpytovat svědomí
do ztuchlých kutlochů
vlastních činů

Válí se po múzách
zkalené vědomí
téhle reality

a šlape si po štěstí
Autor Karmínka, 12.05.2009
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: joaneee, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je nekdy velmi slozity a Ty jsi ho v basni nekolika slovy nadherne vykreslila.

19.05.2009 00:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí