Rozsudek

Rozsudek

Anotace: Malý pokus..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Rozbitým oknem mi do pokoje fouká smutek,
duše mě studí, srdce mě zebe.
A já marně volám tvé jméno, marně volám tebe,
však tys vynesl nade mnou rozsudek.

Rozsudek, proti němuž se nemohu odvolat,
drtí mé sny, mé iluze.
Však dostala jsem to, co jsem si zasloužila po zásluze,
už mi jen zbývá mé útroby do zmrzlé hlíny pochovat.
Autor Satha, 12.05.2009
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí