Kritici

Kritici

Anotace: Jak to vidím

Jste jako supi draví,
zvířata co vrhnou se na bezbrannou kořist.
Svými drápy těla rozsápají,
nikoho nenechají svůj sen snít.

Jste pány byrokracie,
v našem krásném státě.
Kolik u vás stojí pochvala?
Kolik šeků mám vám podepsat?
Aby se moje básně nestaly zákuskem jednoho z vás?

Jste jen stínem poezie.
Jen její temnou částí.
Pod mocným zubem času,
být otrokáři za slovo vzatí
Autor raconteur, 12.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí