Dederáci

Dederáci

Anotace: --

Mácháč,Lipno
chatky, stany
tráboše a karavany
nezapomeň na pasy

Plavky,krémy
prachy,plány
ať vydrží počasí
tak prožívali rekreaci
Němci co byli dřív enderáci

Dneska nosí nosy vzhůru
fára módních hitů
co maj jinou kubatůru
a už nejsou z bakelitu

Teď pravnuci gestapáků
nasedaj do bouráků
vod kol se zvedne prach
fárensí k obchoďáku
pak si daj do rypáků
v českejch hospodách.
Autor zenge, 12.05.2009
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Juraj Hrom, Mario de Janiero, Zpátky, Mbonita, labuť, Psavec, nejsembásník, Elisha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja,ja. Gut...

13.05.2009 16:21:00 | Mario de Janiero

Dederoni a jejich traboše.

12.05.2009 20:03:00 | Psavec

hi hi, vystiženo moc pěkně!

12.05.2009 18:52:00 | nejsembásník

Dobrý,pravda,která někdy mrazí,protože ta jejich nadřazenost je vážně děsivá.

12.05.2009 17:41:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí