KOLOMBÍNA

KOLOMBÍNA

Anotace: ..

kde se vzala
tu se vzala
byla tady
snad mě znala
nečitelná kolombína
a ta její pantomima
nutila mě dělat věci
které odsuzuji přeci
nemusím jít kam mi velí
zbytky rozumu jí čelí

nečitelná kolombína
jejíž mocí není síla
ale ztráta paměti
poprvé či potřetí
nevím kolikrát tu byla
ale je tu zas tma bílá
za ní světlo opojení
zase věřím ve sblížení
věřím tomu že lži nejsou
jenom lháři
kteří neznaj světa záři

kdypak dojde k probuzení
tohle to je první čtení
první čtení nový lásky
a to říkám bez nadsázky
poprvé je zase jiná
ta falešná kolombína
Autor Elisha, 12.05.2009
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, labuť, Holis, Mademoiselle Drea, WAYWARD, spare, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi moc líbí.

04.10.2009 23:39:00 | Pevya

Moc se mi líbí.

13.05.2009 18:29:00 | Mademoiselle Drea

st

12.05.2009 21:12:00 | WAYWARD

komedie života...?

12.05.2009 20:14:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí