Jména

Jména

Anotace: Básen o Jménech

David se konečně naučil zdravit.

Julius však také nebyl žádný mílius.

Ale na rozdíl od Ludvika,

věnoval se slečně jménem Hedvika.

Ta ale místo Ludvika,

měla radši pěkného souseda Pepíka.

Ten zas dával přednost fyzice,

ačkoli byl z vesnice.

Neměl rád měšťáky,

prý by z nich nevychoval pošťáky.

Což se ale Kamilovi nějak nezdálo,

a tak mrknul na Yahoo.

Ben mu ale poradil jistější Seznam,

kde, podle reklamní hlášky, najdu co neznám.

Kamil to ale všechno nějak popletl,

takže se do nesnází zapletl.

Což strašně rozesmálo Petru,

tak jí na oplátku nedal crackeru.

Sabina do toho zatáhla Lenku,

protože ta má vždy po ruce plenku.

Plenka byla děravá, a tak se

do toho vložila i Anna .

Jenže u ničeho nesmí chybět Jana,

a přitáhla sebou i Kuboslava.

Jakub ale nesnáší Aleše,

protože po ulicích fluše.

A nezdálo se to ani Anetě,

přesto zůstala sedět na plotě.

Matka jí za to vynadala,

protože si kalhoty roztrhala.

Ovšem také Martina si

nechtěla nechat ujít svou

první pusu ,

a tak odcestovala za

Richardem do Juventusu.

Ten se však v Itálii nachází,

a slavný Piero odtud pochází.

Jenže nikdo nevěděl kdo to je,

a tak zaujaly postoje.

Všichni hledali Piera,

přestože na obloze

byla vidět éra.

Nechali je na pokoji ,

a hle, Tereza zase kojí.

A i když se navzájem neznaly,

někdy by se rádi poznaly.

Tímto tahle báseň končí.
Autor Leňura, 12.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý...Kuboslav...=)

28.11.2009 18:02:00 | Corsica

Tak tahle báseň se na tebe přesně hodí. Obě stejně praštěný :-)

12.05.2009 21:07:00 | Alexandrina

Podivná ptákovinka, avšak málo podivuhodná.

12.05.2009 18:38:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí