KN4 Song

KN4 Song

Anotace: tenhle text jsem vymyslel pro naše poslední zvonění ve škole

KN4 se s vámí srdečně loučí,
milé sestry, milí bratři.
I vy, milí kantoři.
Již máme za sebou všechna zkoušení.
Nyní nás čeká tvrdá realita.
Tak smutná. Tak veselá. Žádná jiná.
Byli jsme parta lidí,
kteří vám hráli na nervy.
Však i vy nám,
to vám upřímně povídám.
Ale přes to všechno,
snad nebude tak teskno.
Až budeme ve vládě,
či zalezlý v knihovně,
na nás všechny si vzpomenete,
za břicho se popadnete.
Byly to krušné čtyři roky.
Někteří jste byli i naši soky.
Ale přes to všecko,
nám bude za vámi teskno.
KN4 - rok konce dva tisíce devět,
o nich ještě uslyší celý svět.
Autor James Tony, 12.05.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí