Utopená zamilovaná

Utopená zamilovaná

Anotace: Mirečkovi... inspirováno blížící se vodou, tím že se nevidíme...takový lehký vyznání...pokud se vám zdá, že si někde protiřečím, není to pocit, zrovna nevím na čem jsem...

Říkáš, že se cítíš šťastný,
já jsem taky, s Tebou je to krásný,
ale činy nenahradí slova
mohl bys mi říkat zas a znova...
Je to těžký, tři slova dát?
Říct to pitomý: "Mám tě rád."?

Kdybych se ti utopila
jen vzpomínka by ti zbyla
no možná ještě nějaká pochybná fotka
na který ksichtí se brýlatá holka.
A mě by zbyly oči pro pláš,
vždyť už mě trochu znáš...

Sice už tě dlouho znám,
čas ale hraje proti nám,
když jeden den je jak 100let
to asi brzy skončí svět.
I kdyby poslední hvězda zhasla
já s tebou svůj poklad našla.

Vím,nemám vždy náladu usměvavou,
takovou tu lehce hravou...
Vím neříkám vždy hezký věci
možná milejší by byly prázdný kecy
Už seš skoro jak půlka mýho já
(někomu se to jak patos zdá..)

Neumím žít bez tebe víc,
bez tebe bych asi byla nic.
Chci ti říct že mám tě rada
i když zrovna nehladíš mi záda.
Dík že mi dáváš svoje pevný objetí
(a já jsem lásky obětí...)
Autor jaňa, 12.05.2009
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Psavec, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím,že ho máš moc ráda.S ním vypadáš fakt strašně šťastně,takže doufám,že se všechno spraví!Pokud ti ublíží,tak ublížím já jemu;)
A ne,že se na té vodě utopíš!!!To by se stýskalo i mě.

12.05.2009 20:23:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí