pro tebe

pro tebe

Anotace: Jilopku =* Ale nečekej nic extra, vůbec to báseň není, ale když už jsem to slíbila, tak jsem konečně něco sesmolila. Tak snad to nebude až tak hrozné =)

jsi člověk pro druhé stvořený
pomáháš, vždy dobré slovo máš

když mi bylo nejhůř,
pomohl jsi mi a jak

netušila jsem, že někdo takový může být
a ani ze začátku jsme si moc nevěřili

tvoje slova, ikdyž jen psaná,
změnila moji náladu a hned mi bylo líp

náš ostůvek a snění o něm,
to je něco, co mě bude vždycky držet nad vodou
a jak jsme se nasmáli při vymýšlení
kdo co bude dělat a co si s sebou vezmeme
moc to pomohlo nemyslet na bolest

ale ty se jen trápíš a život si kazíš
a dobře víš, jak moc bych ti chtěla pomoct
a dobře víš, že jsi jiný
že jsi pořád takový, jaký jsi býval

a víš, že všecho tvé trápení zmizí
a bezvýchodná situace bude naráz úplně jiná
umíš v sobě najít sílu, umíš se postavit
já vím, že jsi úžasný člověk
a věčně nemůžeš tohle všechno před světem schovávat

a to jak mám tebe, máš ty mě
víš, že ti pomůžu ve všem
kdykoliv ti bude nejhůř,
jsem tady

ty to víš
a já to vím
děkuji

sejdeme se na ostrůvku
Autor dream in emptiness, 12.05.2009
Přečteno 522x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, JohnyD., ilona, Lioness, fuu, Peaceter, shakespeares, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty neznáš mě a já neznám tebe...ale stejně ti děkuju

24.07.2009 17:26:00 | fuu

jen aby si to přečetl..moc to potřebuje slyšet...

14.05.2009 06:49:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí