Závod

Závod

Anotace: ..................

Řev motorů
krásky
připravené
ke startu

mé číslo je třináctka
ruská ruleta…………

začíná

mustangy vypuštěný
ze svých klecí
v kovových brněných

moře dálnic
jedna cesta pouští
rychlost divoká
vůně divočiny
adrenalin vstoupá

pódium
kapela čeká
barevné světla
laserové show
naladěné kytary
zvony
z kostela
cesta do pekel

teď
výstřely do vzduchu

džungle začíná
svědomí mizí
měsíc v úplňku
vlkodlaci na silnici

kdo přežije
nikdo neví

karty jsou rozhozené
Černý Petr
žolík
ruská ruleta………..

mé číslo je třináctka…….
Autor Vlk v rouše, 12.05.2009
Přečteno 242x
Tipy 19
Poslední tipující: voedor, ziriant, labuť, Květka Š., Lenullinka, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Mbonita, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mustangy ja muzu, ty zivy i ty plechovy. Basen na velkej tip!

12.05.2009 20:12:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí