Probuzení

Probuzení

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Kytarový vánek pohrává si se sluchem,
vplétám ti do vlasů kopretiny,oči uplakané..
Někdy se musím smířit s tím odchodem,
nic nebude jako dřív,pouze jiné.

Chci spát,chci snít ty sny opředené,
nejde to však,sluneční paprsky buší mi do spánku,
rozprostřít svou duši loukám je pro mne tak snadné..
šeptem mě vzbouzejí na nebi tančící zástupy červánků.
Autor Dullsinea, 12.05.2009
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tančící červánky jsou skvělé !

13.05.2009 18:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí