Ztráta kamaráda

Ztráta kamaráda

Anotace: dnešní ráno jsem se dozvěděla, že jsem ztratila jednoho milého človíčka...

Toho kluka znala jsem
a snad pro něho i slabost měla ...
Měl tak hezké oči,
že bych rázem oněměla.
Vždycky se v nich člověk topil
a jeho úsměv hrál zdravou radostí ...

Tak proč mě nyní sráží zpráva,
že smrt zahryzla se mu do kostí?
Byl mi kamarád se srdcem na správném místě.
Prý už ho nikdy neuvidím.
Už je to jisté...

Ze dne na den všechno končí.
Už se nepotkáme zase
a neuslyším radost v jeho měkkém hlase.

Ztráty tak bolí,
když smrt rozhodne se vzít.
Byl to mladý člověk,
tak proč musel jít?

Prý čelní náraz, auto v protisměru.
Dny v mžiku propadly naprostému šeru.
Je mi to líto a hodně to bolí.
Po dlouhé době zas smáčím vše v soli...
Autor melebele, 26.10.2005
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Takhle mi u Nažidel umřelo sluníčko a jdu dál, jenom kousek ze mne už napořád chybí :o(

01.12.2005 17:50:00 | michala

To je mi líto, fakty..A přeju hodně síly!! Čas všechno vyspraví a budeš jen s láskou vzpomínat na hezký chvilky a zážitky..Držím palečky!

26.10.2005 08:45:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí