Prokletí jezdci

Prokletí jezdci

Anotace: Ve jménu krále smrti vstříc, i když třeba až na konec světa...

Zní cval koní,
postroje šramotí,
co se jezdcům hlavou honí,
co jim mysl zarmoutí.

Že zas jedou,
táhnou v dál,
krajinou šedou,
jak přál si král.

Své blízké neviděli již měsíce,
vzpomínka na ně je žene vpřed,
jediné co hladí tvář – oprýskaná přilbice,
domů se vrátí, až dobijí svět.

Spousta šrámů, jizev po těle,
nejhlubší mají však na duši,
prachu plné oči, krvavý pot na čele,
bubny války srdce zase rozbuší.

Stovky bitev ve tváři zapsaných,
meče pokrývá zaschlá krev,
táhnou zemí na koních svých,
kdo v hlavě utiší ten bojů řev.
Autor Tomíno..., 12.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Jedůfka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten příběh je opravdu živej, se vším všudy...

02.06.2009 20:36:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí