Útěky

Útěky

Anotace: svět se točí a točí.....

Popros otce,požehnání dá ti,
možná,
použij lež,je tak sladce výhodná,
skrývá hloubku názoru,
tvař se chtivě,to zabírá,
sklop oči,v pokoře odcházej,
máš čas,je jen tvůj,
neboj,herce nezapřeš

Už zase slyším vlny,o skálu se tříští,
věrné volání touhy,která možnost neuznává,
dopis přišel bez adresy,
černá známka kapitána

Otázku nastav bez pravidel,
odpověd bude nepřesná,
jak kouř z uhasínajících svící,
vyprchá smyslnost těch slov,
Holandanův koráb,v bouři cestu hledající,
popel s prachem se mísí,
hejna racků v dálce mizí,tajemná země za obzorem,
jen doufáš,aby byla
Autor crac, 13.05.2009
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: Chancer, j.c., Satha, labuť, Psavec, 6thSun, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je neustále v rychlém pohybu, nemá smysl jen nečinně stát a přihlížet..chlape nějak se mi tvé myšlenky zavrtávají hluboko pod kůži :-)

20.05.2009 18:14:00 | Chancer

vždy se něco skrývá za obzorem
a někomu se tam skrýváme i my
***
Jiří senior

13.05.2009 20:50:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí