Kdo je to?

Kdo je to?

Anotace: Neznám ho a žijeme spolu přes dvacet let

Myslíš,že se neznám?Pravdu říkáš,
s krutou neomaleností,
Kdo jsem?Ptám se,
to se nikdy nedozvíš,
tajemství temna,pod pohrůžkou smrti,
bič nad hlavou mi zasviští,
jdi dál,co se ohlížíš,,není čas,
sluneční armáda zbraně odložila,
rok dábla přichází,
v křečích kráčím za sluncem,
spěchám,armáda se opozdila,
nicota za mnou vše v rychlosti požírá,
žil jsem kdy vůbec?
Zametám stopy vlastního bytí,
trhám verše a pálím kresby,
odstín barvy nikdo nezná,skoupý anonym,
žárlivý na svou obscénnost,
hádám se sám se sebou

Vážení lékaři,rozličné nástroje,
za zády schované,
s rouškami na tváři,verdikt vynášejí,
rozpolcená osobnost,nedochůdče,
pro společnost nevhodný,zavřít!
Opět utíkám,nohy až v oblacích,
nechytí mně,jsem rychlý,
záchranný pás v mžiku přeříznutý,
pod čarou ponoru,schován,pod kýlem lodi,
vesmírné plavidlo,jen číslo na boku,
vstříc hvězdným dálavám,
svěrací kazajka,mučírna věků,
narozen omylem,k radosti rodičů,
proklínám náhodu,nechtěl jsem poznat,
odsouzen k životu,
milost v nedohlednu
Autor crac, 13.05.2009
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, kikis, Kapka, 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu silné verše..

20.05.2009 18:12:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí