Naivní představa

Naivní představa

Anotace: Co se má stát to se stane a náhody jen urychlí nebo naopak zpomalí danný spád.

Sbírka: Zhroucení mé duše

Naivní představa

Vždycky jsem v hlavě měl
naivní představu,
že všechno co děláme má i svůj smysl.
Že každý má v životě
svou danou postavu
jen jak ji zahrát mu tíží mysl.

Ať však ji budu hrát
dobře či naopak
je třeba se trochu smát
a nečekat na zázrak.

Prý zázraky se lidem dějí
a to prý, že dnes a denně
tak proč se trápím beznadějí
a vypadám unaveně?
Autor MarthyF, 13.05.2009
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: crac, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí