Mé patnáctileté dceři

Mé patnáctileté dceři

Anotace: krůček k dospělosti

Moje malá Věruška jako by to bylo včera
nějak rychle vyrostla a z dítěte se stává žena.
Vyrostla mi do věku kdy se v ní všechno pere
jen krůček ke vzteku a hned ji všechno žere.
Chvíli je veselá milá usměvavá
za chvíli slzí a mračí se uhněvaná.
Je to tím že k dospělosti zbývá už krůček jen
dětství se již nevrátí to rozplyne se v sen.
Pro mě malou holčičkou zůstane však dál
i když se pro ni otevře ten dospělácký sál.
Pomůžu jí v nesnázích a vždy jí budu oporou
Dám jí první poslední dokud budu na nohou.
Věřím že z puberty vyroste a vydá se směrem správným
ukáže všem že na to má dá zapomenout chybám dávným.
Vždy postaví se za správnou věc pěkně z příma
je toho před ní hodně moc čeká ji velká dřina.
Jsi moje zlatíčko já vždy tu budu pro Tebe
s Tebou v hlavě i srdíčku jednou odejdu do nebe.
Věřím že zabereš a dokážeš v životě víc než já
už nikdy mě nezklameš já věřím Ti jsi holčička má!
Autor kávajezpět, 13.05.2009
Přečteno 333x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá máma si tohle prožívá se svými ratolestmi... mám též 15-letého syna a někdy je to o nervy :o))

13.05.2009 14:33:00 | labuť

Přijde mi to jako pouhé kupení banalit a frází, nic objevného, ale otázkou je, zda vlastně šlo něco nového objevit.(Mám zřejmě trochu jiný vkus) Rozhodně ale věřím, že dcerku potěší a že potomkyně nebude pravit, že je to trapárna.

13.05.2009 13:24:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí