Pro dceru mého přítele

Pro dceru mého přítele

Anotace: Je pro mě dcerou nerozlišuji vlastní..nevlastní..pro srovnání věk:)je jí 13

Naše Klára všem lidem okolo úsměvy rozdává
neví že brána ven z dětství ji pomalu dostává.
Není kam pospíchat a proto radu Ti dám
ještě si hrej a klidně vrať se k panenkám.
Dětství je dar kterého si vážit začneš
až když je tatam jak uteklo to žasneš.
Čas bohužel nevrátíš ani nezastavíš
žij přítomností a pyšná buď na sebe že se snažíš.
Já k tomu snažení pomocnou ruku Ti dám
ač nejsem nejmladší ráda se připojím k Tvým bezstarostným hrám.
Ve svých rukách máš osud svůj
za svým cílem jdi stůj co stůj.
Srovnej si v hlavě co měla bys brát vážně
naslouchej srdci a za svým si jdi rázně.
Věř není vždy dobře a přijdou zlé chvíle
já však budu vždy ta co tu pro Tebe bude.
Vždy pomůžu Ti poradím protože ráda Tě mám
že jsi má s tím se netajím svůj volný čas Ti ráda dám.
Autor kávajezpět, 13.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí