Trest

Trest

Anotace: epitaf?

Hnusná, hrubá, problémová,
s ironickým šklebem v tváři.
Kdo ji viděl, ztrácel slova,
kdo jí věřil, věřil lháři.

Teď tu leží, je nám rovna,
konečně je potrestána.
Mezi lidmi srala hovna,
mezi lidmi byla sama...
Autor Lunaric Nathanella, 13.05.2009
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí