Bolí-

Bolí-

Anotace: ----

Řekou prázdnoty,
věčnost se plavím,
peřeje a vodopády,
vše co zde nacházím.

-Myslím, právě když se potápím,
že v ústí moře lásky,
živý už nikdy nedorazím,
myslím teď na smrt jen,
už ne na lásku,
můj život končí,
pro bludnou krásku.-
Autor Peaceter, 13.05.2009
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, crac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těch bude, těch bludných krásek...*** Směj se a dej si třeba zmrzlinu*

13.05.2009 19:05:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí