Na co čekáš!?

Na co čekáš!?

Anotace: ---

Mohu zase spát,
do svých snů,
se tiše vkrást,
únik realitě,
ty to znáš!
v tomhle zchudlým bytě,
lásku nepoznáš..

Postel a skříň,
vše,co zde najdeš,
postel pro snění,
a skříň na vzpomínky,
které si snad ještě pamatuješ,
nic ví tu není..

Tak jen spíš a spíš,
sám a bez deky,
o lásce na matračce,
sníš,
a jen čekáš..

Víš, ta pravá láska,
přijde sama,
tak pravíš...
jenže tohle není tak,
otevři dveře,vejdi do krásného rána,
sám, schoulený v koutě,
ničeho se nedočkáš.
-Však půjdeš-li,nic není jisté..
můžeš najít smrt-
Autor Peaceter, 13.05.2009
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dream in emptiness, crac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí