Z rostříštěných lebek pijem..

Z rostříštěných lebek pijem..

Anotace: Společenská??

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Z rostříštěných lebek pijem
zlatý mok, jenž zorničkám dodá lesk.
Necítíme smutek ba ani po lásce stesk,
pouze za své ideály marně se bijem.

Z rostříštěných lebek pijem
trpké víno pravdy kruté.
Však kolem nás hlavy duté,
omámeny morfiem.

Z rostíštěných lebek pijem
krev našich nepřátel a soků.
Prý stačí už jen pár kroků,
a zaživa lehce shnijem.
Autor Satha, 13.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Zasr. romantik, crac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST bez rozmýšlení. Dobrý, mě se líbí!

14.05.2009 12:39:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí