Dech beroucí vztah

Dech beroucí vztah

Anotace: ***

Tancuješ jak píská
***
má nejraději tango
vášnivé a vážné
***
utančí tě k smrti
na šaty se ti lepí
pot z jejích tanečků
***
dává ti zabrat
**
poběhlivé kroky
poblázněné milenky
**
mučí tě
tahá nitěmi za tvé nohy
**
jako bys byl loutkou
protahuje ti klouby
*
kroutí tvým srdcem
a překrucuje pravdu
*
zbav se jí dřív
než ti dojde dech
*
vztah s ní ti nesvědčí
Autor Tomáš Přidal, 13.05.2009
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, floreciente, WAYWARD, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kvůli citům jsem schopni se i poníííížit...

24.05.2009 09:00:00 | PoeziGirl

slepota lásky nejednomu vzala onen dech

14.05.2009 20:17:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí