Anjelovi strážnemu.

Anjelovi strážnemu.

Anotace: .

Zaspávam pod mrakom
vo večernej duši
plnej tajných želaní.
Chcel som byť dobrákom.
Srdce mi tak búši.
Ale gitara neladí.
Anjelov poprosím,
aspoň toho strážneho
o radu v spánku.
Nech ma menom osloví,
ako každého
pri svojom altánku.
Iba jeden dotyk chcem
z lúčov Tvojich dlaní
na dušičku ranenú.
Iba jeden sen
o svitaní,
slepcovi starému.
Autor solar1, 13.05.2009
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí