Minulostná

Minulostná

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Velký rozdíl mezi vínem a vodou,
Chamtivec vezme vždycky plody z vinice,
ale prostý člověk se řídí radou dobrou:
Jakou?No, že i míň je někdy nejvíce.

Kdopak mi může říct kdy v čase je teď,
vždyť říci slovo už je čas minulý,
jak jenom vzpomínkám vystavět zeď,
aby mě bezděčně jako proud minuly??
Autor Dullsinea, 13.05.2009
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí