Hledání

Hledání

Anotace: Hledání štěstí...

Hledám sama sebe ve verších a slovech
Poslouchám ze tmy každičký povzdech
A doufám že přijde za mnou naděje
Ale však vůbec nic a nic se neděje

Poslouchám praskot hořící svíčky
Takhle to v smutku dělávám vždycky
A doufat ještě nepřestávám
Že ustoupí smůla krásnějším pravdám

Tolik let o štěstí hloupě jsem snila
Tolik let šílená z těch snů já byla
Tolikrát už spatřila jsem světlo
Ale při vroucím dotyku pokaždé zhaslo

Teď dalšího světla jemně se dotýkám
A další naději v duchu si objímám
Však tohle štěstí zas není pro mě
Zase jsem doufala ve štěstí marně

Asi bych měla přestat jen snít
Otevřít oči a vyjít ven žít!
Bojovat za štěstí, ne na něj čekat
Bojovat za lásku, ne se jí lekat!
Autor veronicie, 13.05.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten konec by měl být uvědomění, ST pro radost a štěstí ať příjde,abrakadabra :)

13.05.2009 23:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí