Písemka

Písemka

Anotace: Aneb básnička jak z první třídy....aspoň mně se to tak zdá :Dale co,i na prvňáky se má brát ohled :D bavte se :D

Chce to sešit,milý brachu,
myslím,že jsi v pěkným prachu,
písemka už bude teď,
s tužkou po papíře jeď!

Neučíš se?Je to jistý!
Budou lítat kule čistý.
A pokud máš taháky,
pověsí tě na háky.

Domů se ti vůbec nechce,
nevyklouzneš jentak lehce.
To nejhorší sezení
je domácí vězení.

Žádná tývý,jen se učíš,
do sešitu pořád čučíš,
z učení máš noční můry,
vidíš jen písmenek fůry.

Je pondělí,den to těžký,
do školy se nechce pěšky.
Písemka se jistě blíží,
to je ta věc,co tě tíží.

Zvoní zvonek,strach je zpátky,
slyšíš jenom ostré hádky,
nikdo totiž netuší,
kdo pravidla poruší.

Po papíře tužka jede,
každému se špatně vede,
že nic nevíš,moc se bojíš,
bacha,ať to nepohnojíš.

Za chvíli se sbírat bude.
Strach je vidět skoro všude.
Kdoví jak to dopadne,
až tě táta popadne.
Autor Punky_, 13.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Tygropes, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no...to jsi psala při písemce?(za chvíli se bude sbírat)Tak to tě obdivuju ;)

13.05.2009 23:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí