Nemocnice

Nemocnice

Anotace: pohledem z prázdna

Ponurá místnost,plná slizkých lavic,
staříci,v naději ztrnulý,ke dveřím hledí,
bílý plášt,s lehkostí mizící,nemá stání,
galantní dámy,podpatky klapou,
modravé majáky a vůně umírání

Nekonečný prostor,bolavým tichem ohraničený,
tady venku je stres,hektický svět živých zdravých,
tam podzim vítězem,
tiché vzdechy ospalých vrátných,
odtud nikdo neutíká,nemá kam,
jen čekání na sníh
Autor crac, 14.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Zasr. romantik, kikis, Psavec, ziriant, 6thSun, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadlo mě při prvním přečtení: Asi novej, asi dobrej?
Podívám se ještě na další. Tady ST.

15.05.2009 09:24:00 | Zasr. romantik

Dobře si tu atmosféru vcuc a pak vylil do slov.

14.05.2009 18:17:00 | kikis

...dobré

14.05.2009 08:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí