Zrádná nevědomost

Zrádná nevědomost

Anotace: Byla doba kdy jsem si hřál hada na prsou...

Sbírka: Zhroucení mé duše

Zrádná nevědomost

Sám obelstěn svou vlastní zradou
zlomen v mysli a nejen v ní
odjíždím teď vzhůru bradou
na dlouhou svou pouť poslední.

Anděl strážný ke mně cpe se
byť jsem smířen s popravou
vidím, že s ním ďábel rve se
jak hladový sup s potravou.

Čekám kdo z nich víc si uzře
kdo z nich víc si nakrade
nevím žiju? Či jsem umřel?
To mi patří - neřáde…!
Autor MarthyF, 14.05.2009
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí