Noční gravidita

Noční gravidita

Anotace: věnovaná...o absurdních přitažlivých silách přátelství

nemáš v očích jenom chlast
říkávám si to
když mi do hlavy vpochodují cizí ženské
s vypouklými břichy
a já jsem gravidní jen pochybnostmi

kdyby padala hvězda
přála bych si
aby Tě někdo obejmul

za to že mi říkáš křestním jménem

jsme daleko
a přece nejvíc proniknutí
do slz
do zpropadených míst
přiložím Ti na rány jitrocel
na rána obklad na čelo
když ve střepu
jsou všechna křivá zrcadla
a na včerejšku těžká závora

i kdyby ze mě nebyla bruneta
a nebudu umět hrát na housle
jednou
naučím svoje malé
sympatiím k vlkovi
z pohádky o karkulce
Autor Bjanka, 14.05.2009
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Churry, floreciente, Severka, subrtka, Kapka, maranika, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

delikátní

14.05.2009 19:52:00 | floreciente

I taková přátelství existují, a velké díky za ně :)L.

14.05.2009 19:42:00 | Severka

Hezké :-)

14.05.2009 19:23:00 | subrtka

...moc povedené ST

14.05.2009 09:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí