Tvůj neřád

Tvůj neřád

Anotace: "dopis"

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Píši ti dopis..

Své pero smáčím v kalamáři,
kalamáři plném krve,
dusím se hořkostí tak jako prve,
tak jako prve v tom chladném žaláři.

Pérem kreslím vrahy kostrbaté,
vrahy snů, z kterých čteš - můj osude!
Zmiz, zmiz mi z očí ty krutý přelude,
zmiz, zmiz mi z očí ty psychopate!

V chladmém žaláři bez něhy, bez srdečního tepu,
pod tíhou svých představ jsem zmírala jak zvíře.
Já bláhový snílek, jenž byl spoután v té své slepé víře,
jenž dal by přednost žíle a skleněnému střepu.

Loučím se, však né napořád,
zas za čas dopis napíši.
Aspoň na chvíli zkalím tvou dokonalou říši,
loučím se - Tvůj neřád.
Autor Satha, 14.05.2009
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, crac, Gudula, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný

14.05.2009 13:20:00 | Gudula

Stip.

14.05.2009 12:43:00 | Zasr. romantik

Stip.

14.05.2009 12:43:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí