Pro Tebe...

Pro Tebe...

Anotace: ....

Dlouhou dobu,
měl svět temnou tvář.
Nedalo se žít,
byl cítit jen dlouhý pláč.

Bolest mě trápila,
na každém kroku.
Mnoho lidí se však smálo,
že nemám štěstí ani trochu.

Pouhé srdce bilo jen pro Tebe,
začíná hřát,
nic ho už nezebe.
Tancuje radostí,
může zas milovat.

Zas světu věří,
nesmíš ho oklamat.
Oči se rozzáří,
pohledem na Tebe.

Myšlenky zatančí,
jsou jenom pro tebe.
Jsi moje opora,
jsi moje tajemství.
Jsi můj svět,
a můj boj za život..
Autor ThiNuShK4, 14.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí