láska

láska

Anotace: Láska???

Z lásky vede cesta krátká
Krátká cesta k nenávisti
Nejdřív slýcháš slova sladká
Pak lituješ pitomosti...

Je k zasmání opravdu
Jak člověk má slepé oči
Marně čekáš na pravdu
Z lásky jdeš i z mostu skočit

Zvláštní mi to připadá
Nejdřív ústa plná krásných slůvek máš
Jak jiné to vypadá
Když z lásky stane se zášť

Jen malej kousek chybí
Dneska už se tomu směji
Když poznáš, že tě oči šidí
A vidí jen co vidět chtějí...

Z malé lásky přátelství být může
Z velké nenávist spíš se může stát
Miluješ-li ženu či muže
Třeba se jednou k sobě nebudete znát

Tak píšu další sloku
Píšu ji jedné osobě
Už nemám zákal v oku
Jak si to přebereš je jen na Tobě

Ublížil si mi před rokem
Teď ubližuješ mi zase
Nezdá se mi býti pokrokem
Že z čuňete již stal ses prase!
Autor Gudula, 14.05.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Íá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z malého čuníka velké prase,to potká hodně lidí.

19.05.2009 13:51:00 | Íá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí