Má láska

Má láska

Anotace: .... o neslavnem konci jednoho pribehu mezi mnou a J.

Říkáš mi jen věci co se ti hodí,
nasadíš parádní masku - máš dvojí.
To že tě miluju, drahoušku zlatý,
je pravda jako že svět je placatý.
Jsme oba proradní, výteční lháři,
uvnitř tě proklínám, sladce se tvářím.
"Tak buď dnes hodná, pusinku na víčko,
lezeš mi na nervy, má krásná holčičko.."
Tak mě nech odejít, ta hra mě zmáhá,
copak to nechápeš, nemám tě ráda.
Ty tvoje činohry, představení,
nestačí už ani k pobavení.
Autor Vesper, 14.05.2009
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekompromisní - tak to má být ;)

14.05.2009 21:28:00 | bez nápadu na přezdívku...

líbí se mi...to zvládneš :)

14.05.2009 16:09:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí