Mžik

Mžik

Anotace: těm co se pachtí.

Míhání okamžiků
za okny vlaků
ty světla nočních měst
strach,smrt i radost z vzniku
povstávám z prachu cest

Abych tu prožil tu chvíli nepatrnou
než na mne hlínu shrnou

Záblesky hvězd dálných galaxií
jsou světly stroboskopů
na bolest dávných ran sérum jedu zmijí
a opět hledám lásky stopu

Abych tu prožil tu chvíli nepatrnou
než do žil smrt mi vstoupí lunou

Střídání dat od nájmu k platu
sem tam jen něčí výročí
kříže mých zad jsou počtem
slunovratů
a podle vrásek u očí
poznáš že...umírám
Autor zenge, 14.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, raďo, bez nápadu na přezdívku..., Mbonita, Verena, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň. ST, jako vždy.

15.05.2009 15:53:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí