zlatejfichtl

zlatejfichtl

Anotace: motorkářům co jezděj jako krávy.

Enééénenééén...
polož se do zatáčky
předjeď ty sračky
před sebou
přetoč ten tachák dvakrát
až bude se smrákat
..bůh s tebou!

...Von chodí k ránu
v županu
vybírá dárce orgánů
poslední skřeky z hrtanu
položte věnce na vanu
ať nevoschnou

Nééénééé...
vždyť nedávno byl ještě mrně
má sukně byla jeho skrýš
von jezdil dycky vopatrně
tak řekni táto ty to víš

N.n.nn.N.n.nn....
zahrajte jinou
pro kluky v druhej řadě
v černejch koženicích
vždyť jezdí s disciplínou
tam u vás na silnicích

..jezdí jak krávy!
nad ránem
chtěj poznat toho
z županem.
Autor zenge, 14.05.2009
Přečteno 340x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, Marupiara, Rolnička, STIMPRE, Kapka, Mario de Janiero, labuť, raďo, Zasr. romantik, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sháním nějaký pěkný nový zuby, klouby, vlasy a uši. Mozek si nechte.

15.05.2009 15:50:00 | Mario de Janiero

Dobrý Stip.

14.05.2009 22:20:00 | Zasr. romantik

Dobrý Stip.

14.05.2009 22:20:00 | Zasr. romantik

Velmi dobrá.

14.05.2009 22:16:00 | Psavec

...dobré ST

14.05.2009 22:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí