Vzdálená

Vzdálená

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Louky vzdálené,
sny včerejší,
věty neznámé
mysl mou konejší.

Louky vzdálené
noci překrásná,
ty touho zmatená..
najdi ty ztracené!

Louky vzdálené,
vesmíre tajemný,
Do jedné pasti vše lapené,
ty světe..světe obyčejný...
Autor Dullsinea, 14.05.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, bejbyyyy, crac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí