Jen já a ty

Jen já a ty

Anotace: ...

Dny se převalují jeden za druhým
spolu s delfíny v mořských vlnách
My se neumíme zachraňovat navzájem
padáme nahoru i dolů
čekáme záchranu od našich hladkých těl
kdo by nám záviděl
A tiká a tiká vteřinová ručička
ta ví své o věčnosti
Jen já a ty víme stále méně
a jednou ztratíme se ve strunách
Autor oběžnice, 14.05.2009
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, zrrrr, shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v té naději
slovo se schová
rana se stracejí
říkájí znova...

31.07.2009 15:39:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí