Město Včera pršelo

Město Včera pršelo

Anotace: Charlie Clouser

Jakou má asi zmije lebku?
Jak asi chutná její maso
znavený voják opéká tajně v noci hada.
Jsi ráda
máš svou dávku Nic jiného nemusíš
Srdce tluče Rukou ho zadusíš
Zmlkni zmije Prozradíš mě Najdou mě

Město je tiché Včera pršelo
Hledáš klíče po kapsách
a máš strach

Stíny tichého města Včera pršelo
Znavený voják si tě vede za ruku
Jsi ráda
máš svou dávku Nic jiného nemusíš

Nechtěj to být Nechtěj
Nechci tě takovou
Chci tě dál sněhobílou
Jen prosím neplakej
Autor Bůchví..., 14.05.2009
Přečteno 316x
Tipy 12
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Barpob, yourqueen, Alasea, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesměle tleskám.je to silné.

18.05.2009 19:30:00 | yourqueen

a budu plakat....budu a budu a budu
už kvůli všem strachům a kvůli tomu, že se bojím

15.05.2009 15:18:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

pěkné,opravdu

15.05.2009 06:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí