Bezejmenná báseň

Bezejmenná báseň

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Temná noc
vítr chce být poslouchán,
hvězdy svítí na pomoc,
aby i osamělý nebyl sám.

Krása noci je tajemná.
Říkáte, že pravda někdy bolí,
ale lež také není příjemná!
Ta občas i lva lehce skolí..

Lidské štěstí neudržíš násilím,
možná uspokojíš touhu,
svým duchem opilým.

Láska se také v řetězech udržet nedá!!
Jak naivně si myslí mnozí z nás,
Ona vyprchá a lidská tvář bude bledá.
Nejdřív k nebi lítaní a pak prudký sráz.

Každá zeď se zbourat dá,
ať je z cihel či kamení..
I když se to nemožné zdá,
z lásky naše síla pramení!
Autor Dullsinea, 14.05.2009
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a je to pravda.

08.06.2009 15:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí