Reálný sen

Reálný sen

Anotace: ............

Neskonalá touha vábí
mé tělo,
Mysl omámil mi,
Jen to tělo,
které by tak chtělo…


Id,
Jež mi byl kdo ví kým dán,
Kryt,
Kterému říkám Pán.

Po bouřích snů
Čekám na zázraky,
Čekám nekonečno dnů,
Stavím paneláky.

Je mým snem a realitou,
Dnem i touhou vrytou
Do kůže.
Autor Stepbystep, 14.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nelze pochopit hned.. teď.. pochopil

15.05.2009 08:01:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí