Obal na duši

Obal na duši

Anotace: *.*

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Zbytek obalu na duši krvácí na chladnou zem,
kousky suchého zipu vypouští jí do éteru.
Ty hledáš zbytky snů k večeru,
v zástupu němých žen.

Obal na duši ztrácí svou tyrkysovou zář,
ty marně toužíš lapit jeho duši do svých dlaní.
Jeho ideiím i blázni se již klaní,
a z tebe se stává snový lhář.

Počátek rozkladu ve směsici citů,
citů, jenž drolí se na hvězdný prach.
Vzduchem se line vůně smrti, prazvláštní strach,
a ty hledáš únik v červeném břitu.
Autor Satha, 15.05.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik, crac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí