Nůž v srdci

Nůž v srdci

Anotace: Mohou být lidé na sebe tak zlí?

Vaše pohledy – jak pohledy dobytku,
Tak chytré a duchaplné,
Vaše silné řeči,
Jež mé srdce pálí,
Vaše nenávistné
A závistné
Pohledy – neúplné,
Čiší z vás do dáli..

Vaše zloba, milé dámy,
Vaše pomluvy a fámy,
Mě tak bolí tenhle svět
- já chtěla jen růžový květ –
nikdy jsem nikomu neublížila
a kdo chtěl, toho obsloužila,
vždy jen jsem ta hodná byla –

a vaše jednání –
no to je síla!!!!


Jste zlé a krvelačné,
Víte, co je soucit, láska?
Jste zlé a závistivé,
A co zažívám, je prohraná sázka –

Já nedokážu žít
V tomhle světě plném bolesti
A nedokážu s vámi žít –

Copak jsem tak strašně jiná?
Mám ze světa odejít?

CO je nenávist, proč celé noci pláču kvůli vám
A co s tou vnitřní bolestí teď nadělám…

Já vám dobré vždycky přála
Za vás ruku do ohně bych dala
Kdykoliv
Kdekoliv
A ráda
Nikdy bych neukázala záda

A vy –

Zlé, nenávistné, jiné –
Ten nůž moje srdce nemine…
Autor Ammazonic, 15.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: TAORA3, stravla, Bíša, Hazentla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno,ale odejít ze světa kvůli zlým lidem nemá smysl,nejsou všichni takoví...

16.05.2009 14:35:00 | TAORA3

udělej přednost z toho,že jsi jiná
a nebuď smutná z hloupích lidí.
možná jsou na tebe zlí,
protože ti závidí.
Zlí lidé jsou chudáci,
co se trápí tím,že jsou jiní lepší.
Vytrvej!

15.05.2009 19:29:00 | stravla

Všichni nejsou zlí...

15.05.2009 17:51:00 | Bíša

Jo,lidi jsou zlí..ale snad se najdou i vyjímky...

15.05.2009 13:22:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí